Επικοινωνία
go creations black go creations white
2661 700 343 [email protected]
[email protected]

Simatis Real Leather

Δημιουργία E-Shop για τη Simatis Real Leather στην Κέρκυρα

Services E-commerceCustom DesignDevelopmentMobile

Η εταιρεία Simatis Real Leather, με έδρα την Κέρκυρα, κατασκευάζει χειροποίητα δερμάτινα προϊόντα όπως σανδάλια και τσάντες από το 1984. Με το μεράκι που διακρίνει μια οικογενειακή επιχείρηση, τα προϊόντα της εταιρείας φημίζονται για την ποιότητα των υλικών τους, την αντοχή, τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τις τεχνικές κατασκευής τους. Για αυτό και έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.

 

Έχοντας πλέον περάσει στα χέρια των νεότερων γενιών της οικογένειας, η εταιρεία Simatis Real Leather εξελίσσεται και προσφέρει τα προϊόντα της από το νέο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

 

Προσεγγίσαμε τον σχεδιασμό του e-shop έχοντας κατά νου τη μοναδικότητα των χειροποίητων προϊόντων της εταιρείας. Έτσι, δώσαμε έμφαση στην παρουσίαση του κάθε προϊόντος, ώστε o επισκέπτης να μπορεί να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη και να αντιληφθεί την ποιότητα και τις λεπτομερείς που κάνουν τη διαφορά.

 

Η παλέτα χρωμάτων κινείται σε απαλούς τόνους, με το λευκό να δίνει χώρο στα προϊόντα, ενώ δημιουργείται η αίσθηση ενός brand «φιλικού» και «ανεπιτήδευτου. Οι γραμματοσειρές παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες για να συνδέσουν το τότε με το σήμερα, αλλά και τη διαφοροποίηση του χειροποίητου από το τυποποιημένο.

 

Για την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη δημιουργήθηκαν ξεκάθαρες κατηγορίες και τοποθετήθηκαν φίλτρα που διευκολύνουν την εξερεύνηση των προϊόντων. Η αρχική σελίδα του e-shop παρουσιάζει αποτελεσματικά τις αξίες που πρεσβεύει το  brand, ενώ παράλληλα προσφέρει μια συνολική εικόνα των προϊόντων στον επισκέπτη.

 

Για τη διευκόλυνση της ολοκλήρωσης μιας αγοράς σχεδιάσαμε μια ξεκάθαρη διαδικασία checkout, που απαιτεί την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από την πλευρά του επισκέπτη. Επίσης, χρησιμοποιήθηκαν όλες οι σύγχρονες εφαρμογές για ασφαλείς online αγορές, κάτι που αυξάνει το αίσθημα εμπιστοσύνης του επισκέπτη.

 

Το e-shop της Simatis Real Leather είναι πλήρως λειτουργικό σε όλες τις συσκευές, διευκολύνοντας τις αγορές από φορητές συσκευές.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

MOBILE